Парапети и решетки от ковано желязо. Парапетите и решетките от ковано желязо могат да направят домът ви по-сигурен, по-красив, по-стилен, по-изискан, по-уютен, по-различен. Без да се натрапват, вие знаете, че са там всеки път, когато изкачвате стъпала или излизате на балкона, но направени от ковано желязо, парапетите и решетките ще придадат завършен вид на вашия дом, както отвътре, така и отвън.

Парапети и решетки от ковано желязоПоръчвайки парапети и решетки за балкони, стълбища и тераси, изработени от гладко и ковано желязо, вие ежедневно ще се радвате на заобикалящите ви изящни форми. Парапетите и решетките от гладко желязо или ковано желязо са перфектното решение за хора с афинитет към богатата орнаментика. Елементи използвани за решетките, за оградата или за спалнята, могат тактично да бъдат вплетени и в парапетите за балкона, стълбището или верандата. По този начин неусетно създавате стилова приемственост в цялото жилище. Парапетите и решетките от гладко желязо или ковано желязо могат да бъдат изработени изцяло в съответствие с вашите вкусове и естетически разбирания. Те могат тактично да се впишат в архитектурната обстановка или да бъдат интересно отличаващ се елемент, който внася подобаващи щрихи на цялостната визия.

Парапет с елементи от ковано желязоПарапетите и решетките изработени от ковано желязо, или гладко желязо, винаги изпълняват своята функция фино, меко и изтънчено. Изработени от кух гладък профил или плътно желязо, тези парапети и решетки излъчват модерност, съвременност и лекота, но преди всичко стабилност и сигурност. Парапетите от ковано желязо събуждат у собствениците си спокойствие и усещане за здравина, солидност, устойчивост на изпитанията на времето. Класическите парапети от ръчно ковано желязо се съчетават изключително добре с аристократичен, самобитен и монолитен архитектурен стил, но ние от АРЕДО ЕООД можем да предложим модерни решения за парапети и решетки от гладко желязо, задоволяващи изискванията на всеки клиент.

Най-съществените предимства на металните парапети е съчетанието между здравина, функционалност и свобода на моделиране. Така парапетите от гладко желязо и ковано желязо могат да се впишат във всяка архитектурна среда и да я изразят по особено убедителен и артистичен начин.

Изключително ефектно и естетически издържано могат да бъдат изработвани парапети и решетки от ковано желязо или гладко желязо, съчетани със старинен ефект в златист / сребърен / меден / зелен цвят, подчертаващ формите и релефът, които открояват кованото желязо от общото излъчване на фасадата.

Парапети и решетки от ковано желязо - Галерия
Парапети и решетки от ковано желязо - Обекти