Ковано желязо

Съвременно ежедневие

За кованото желязо

Желязото e най-масово използваният метал в съвременното ежедневие – ние от АРЕДО ЕООД ви предлагаме поглед към изобилието на красота и изящество, съчетавайки способността му да бъде моделирано до съвършенство, с всевъзможните му приложения. Обграждайки ви постоянно и навсякъде, вие сте свикнали с присъствието на желязото и го приемате за даденост, небрежно сливаща се с потребностите ви, но благодарение на нас кованото желязо може да бъде впечатляващо със своята неповторимост, присъствие и значимост. Индивидуалността на нашите продукти от ковано желязо зависи изцяло то вашите желания. Практически бихме могли да изработим от ковано желязо всичко, което пожелаете, а с атрактивно ниските си цени ще ви помогнем да превърнете обкръжаващото ежедневие във висококачествена ръчно изкована красота и изискан стил.

Врати и огради от ковано желязо. Сигурност и красота съчетани в едно.

Парапетите и решетките от ковано желязо могат да направят домът ви по-сигурен, по-красив, по-стилен, по-изискан, по-уютен, по-различен.

Масите и столовете от ковано желязо ви карат да се чувствате изискано и разпалват необикновена искра зареждаща вас и вашите гости

Спалните изработени от ковано желязо могат да бъдат така изящни, че да направят сънищата ви реалност.

В почивните дни, на двора, на вилата, в планината или на морето, всеки има нужда от красив кът за отдих, където да остане насаме с мислите си или да се забавлява с близки хора.

Уникалните артикули от ковано желязо са отличителните белези характеризиращи специфичната работа на всяка ковашка работилница.