Парапети и решетки

Парапетите и решетките изработени от ковано желязо, или гладко желязо, винаги изпълняват своята функция фино, меко и изтънчено. Изработени от кух гладък профил или плътно желязо, тези парапети и решетки излъчват модерност, съвременност и лекота, но преди всичко стабилност и сигурност. Парапетите от ковано желязо събуждат у собствениците си спокойствие и усещане за здравина, солидност, устойчивост на изпитанията на времето. Класическите парапети от ръчно ковано желязо се съчетават изключително добре с аристократичен, самобитен и монолитен архитектурен стил, но ние от АРЕДО ЕООД можем да предложим модерни решения за парапети и решетки от гладко желязо, задоволяващи изискванията на всеки клиент.

Най-съществените предимства на металните парапети е съчетанието между здравина, функционалност и свобода на моделиране. Така парапетите от гладко желязо и ковано желязо могат да се впишат във всяка архитектурна среда и да я изразят по особено убедителен и артистичен начин.

Изключително ефектно и естетически издържано могат да бъдат изработвани парапети и решетки от ковано желязо или гладко желязо, съчетани със старинен ефект в златист / сребърен / меден / зелен цвят, подчертаващ формите и релефът, които открояват кованото желязо от общото излъчване на фасадата.

Галерия

Парапети и решетки от ковано желязо